Motosiklet Yayaya Çarptı: 2 Yaralı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, motosikletin çarptığı 18 yaşındaki Emir Akbulut ile sürücü yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Orhanlar Mahallesi’nde sahil bandı üzerinde meydana geldi.

Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, motosikletin çarptığı 18 yaşındaki Emir Akbulut ile sürücü yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Orhanlar Mahallesi’nde sahil bandı üzerinde meydana geldi. 28 yaşındaki Emre Kalafat yönetimindeki 67 UC 717 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen Emir Akbulut’a çarptı. Akbulut ile yaklaşık 50 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü Kalafat yaralandı. Yaralılara, o sırada yoldan geçen ve hemşire olduğunu söyleyen bir kadın müdahale etti. Ardından gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi, diğer yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: