'Motosikletler Eğirdir'in Tanıtımına Katkı Sağladı'

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan ve 3 gün süren Motosiklet Şenlikleri'nin ilçenin tanıtımına katkı sağladığı belirtildi....

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan ve 3 gün süren Motosiklet Şenlikleri'nin ilçenin tanıtımına katkı sağladığı belirtildi.

Dün sona eren şenlikler sonrası değerlendirme yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, motosikletlilerin Eğirdir’e ayrı bir renk kattığını söyledi. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdikleri Motosiklet Şenlikleri’nin her geçen yıl daha da genişlediğini ifade eden Özmaral, "Selçuklu şehri güzel Eğirdirimiz, motosikletlilerin gelmesiyle ayrı bir havaya kavuştu. Eğirdir turizmi adına gelişmeye kaydedildi, iyi bir tanıtım oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Şenlikler kapsamında 7–8–9 Haziran 2013 tarihlerinde Türkiye’nin dört bir yanından Eğirdir’e gelen 500’e yakın motosikletli, etkinliklere katıldı. Eğirdir Belediyesi yazılı şapka, tişört ve tanıtım broşürleri dağıtıldı. Altınkum Plajı'nda gerçekleştirilen şenlikte halat çekme, bayrak kapma, suda deniz bisikleti yarışı, motosiklet üzerinde ağızda yumurta yarışı ve survivor yarışları yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: