Motosikletli Gençlere Çarpıp Kaçtı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada iki genç yaralandı.Kaza, Orhangazi-İznik yolunun 8. kilometresinde...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada iki genç yaralandı.

Kaza, Orhangazi-İznik yolunun 8. kilometresinde meydana geldi. Plakası olmayan motosikletle Orhangazi’den İznik istikametine seyreden iki genç, yolda ‘U’ dönüşü yapan bir otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan motosiklet zeytinliğe girdi. Yaklaşık 50 metre sonra durabilen motosikletin sürücübü Mithat G. (17) başından yaralanırken, arkasındaki arkadaşı Koray E. (16) yaklaşık 10 metre sürüklenerek vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazayı gören bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerince Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazaya şahit olan bir vatandaş, 34 plakalı gri renkli otomobilin arkasından bağırdığını, buna rağmen sürücünün durmadığını söyleyerek aracın plakasını jandarmaya verdi. Jandarma kaçan sürücüyü arıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: