MOTTO konseri Atlas Pasajı'nda

Beyoğlu Atlas Pasajı'nda MOTTO ile Indie Rock konseri...

9 Şubat Cumartesi akşamı, Beyoğlu'ndaki tarihi Atlas Pasajı, Sefahathane aracılığı ile çok farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Son dönemin yükselen müzik tarzlarından Indie Rock tarzının ülkemizdeki en başarılı temsilcilerinden olan MOTTO, 120 yıllık Atlas Pasajı'nın dev sütunlarla kaplı yüksek tavanlı avlusunda temposu düşmeyen, enerji dolu ve unutulmaz bir konser verecek.

2010 yılında Ankara'da kurulan Indie Rock (independent/bağımsız rock) grubu MOTTO, vokalde Can Büyükbaş, gitarda Erkin Sağsen, gitar ve geri vokalde Ozan Hatipoğlu, Bas gitarda Ortaç Genç ve davul ve geri vokalde Can Sürmen'den oluşuyor. IF Performance Hall, Hayal Kahvesi gibi Ankara'nın önemli performans mekanlarında konserler veren ve ODTÜ, Boğaziçi ve Bilkent üniversitelerinin şenliklerinde sahne alan Grup, 2012 başlarında Zakkum ve TNK ile de çalışmış olan Volkan Yırtıcı prodüktörlüğünde bestelerini kaydetti. Yakın zamanda 4 şarkılık ilk EP'lerini (extended play) yayınlayacak olan MOTTO konserlerinde kendi bestelerinin yanısıra The Strokes, Arctic Monkeys, Babyshambles, Bloc Party ve The Black Keys gibi isimleri de yorumluyor.

Indie Rock tarzının ülkemizdeki en başarılı temsilcilerinden MOTTO, 9 Şubat Cumartesi akşamı Beyoğlu'nun 120 yıllık Atlas Pasajı'nın dev sütunlarla kaplı yüksek tavanlı avlusunda vereceği konsere tüm rockseverleri bekliyor.

Kapı açılışı: 23.30
Konser başlangıcı: 00.30