Mozilla’nın Android için büyük sürprizi ne?

Mozilla cephesinden gelen yeni bir haber, Android kullanıcılarını heyecanlandıracak tüyolar içeriyor. Peki Mozilla’nın bahsettiği büyük sürpriz ne?

Web tarayıcı alanındaki söz sahibi isimlerinden biri olan Mozilla, son dönemde mobil dünyaya dair de önemli işler yapmaya başladı. Firefox’un Android sürümün yanı sıra web tabanlı mobil işletim sistemi ile de gündeme gelen Mozilla, Twitter hesabından ilginç bir gönderi yayınladı.

Hızlı, akıllı ve güvenli etiketlerinin öne çıkarıldığı iletinin ne anlama geldiğine ilişkin resmi bir bilgi yok ancak tahmin etmek pek de zor değil. En güçlü olasılık Firefox’un yenilenen sürümünün duyurulacağı yönünde. Dolphin Browser HD’nin yenilikçi ve üst düzey özelliklerine karşı hamlede bulunmak isteyen Mozilla’nın çok daha hızlı bir tarayıcı ile kullanıcıların karşısında olabileceği düşünülüyor.

Reklam
Reklam

Önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak olan bu konuya ek olarak Mozilla’ya dair son dönede sıkça dile getirilen hususlardan biri de Firefox’un iPad sürümü üzerine. Bu konuda da resmi bir bilgi yok ancak Mozilla ekibinin bu konuda geç bile kaldığını söyleyebiliriz.

[

**Bilgisayarların Atası Yeniden Hayat Buldu

**](http://www.scroll.com.tr/83309/bilgisayarlarin-atasi-yeniden-hayat-buldu/)