MP Antalyaspor, Sinan Kaloğlu ve Orkun Uşak’ı transfer etmek istiyor

Medical Park Antalyaspor’un Sinan Kaloğlu ve Orkun Uşak’ı renklerine katmak için çalışmalarına devam ediyor.Spor Toto...

Medical Park Antalyaspor’un Sinan Kaloğlu ve Orkun Uşak’ı renklerine katmak için çalışmalarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’de transfer sezonunun son gününde kırmızı-beyazlı ekibin Kardemir D.Ç Karabükspor’da forma giyen Sinan Kaloğlu ve Orkun Uşak’ı renklerine bağladığı öğrenildi. Kaleci Sammy Ndjock’un sakatlanması ve Necati Ateş'in takımdan ayrılmasıyla kaleye ve ileri uca takviye arayışlarını son günde yoğunlaştıran MP Antalyaspor, Kardemir Demir Çelik Karabükspor'la yollarını ayıran Sinan Kaloğlu ve Orkun Usak'la anlaşmaya vardı.

Reklam
Reklam

Hava muhalefeti nedeniyle Antalya'ya gelemeyen iki futbolcunun sözleşmeleri faks yoluyla imzalayarak kulübe gönderecekleri bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon sadece 5 maçta forma giyebilen Sinan Kaloğlu, gol sevinci yaşayamadı. Kariyerinde Boluspor, Göztepe, Altay, Marmaris Belediyespor, Beşiktaş, Diyarbakırspor, Manisaspor ve Bursaspor formalarını terleten 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon hiçbir karşılaşmada ilk 11’de forma şansı bulamadı. Orkun, Kardemir D.Ç. Karabükspor'dan önce Elazığspor, Ankaragücü, Erciyesspor, Galatasaray, Manisaspor ve Konyaspor formalarını giymişti.

Sammy'nin sakatlanmasıyla alternatif kaleci olarak transfer edilen 30 yaşındaki Usak, bu sezon forma giydiği 9 maçta kalesinde 19 gol gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz