Mps Lh Derneği, 15 Dünya Mps Farkındalık Günü Etkinliği

MPS LH Derneği, 15 Dünya MPS Farkındalık Günü etkinlikleri çerçevesinde psikolog Doğan Cüceloğlu ile aileleri...

MPS LH Derneği, 15 Dünya MPS Farkındalık Günü etkinlikleri çerçevesinde psikolog Doğan Cüceloğlu ile aileleri bir araya getirdi.

MPS LH Derneği, Dünya MPS Farkındalık Günü, faaliyetleri çerçevesinde Bakırköy İspirtohane Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenledi. Etkinliğe MPS hastaları, aileler ve MPS gönüllüleri katıldı. Etkinlikte konferans veren ünlü psikolog Doğan Cüceloğlu aileler ile etkili iletişim ile bilgiler verdi. Konferansın ardından MPS hastası çocuklar palyaço gösterisi ve çocuk şarkılarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Reklam
Reklam

MPS hastalarının sorunlarını dile getirirken MPS’ye toplumun dikkatini çekmeyi ve MPS hastalığının toplumdaki farkındalığını artırmayı amaçladıklarını söyleyen MPS LH Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Ergüzel, “Dünya 15 Mayıs MPS Farkındalık günü etkinlikleri çerçevesinde hastalığa dikkat çekmek amacıyla çocuklarımız ve dostlarımızla buluştuk” dedi.

Dünya MPS Farkındalık Günü, her yıl 15 Mayıs’ta tüm dünyada MPS hastalığına, hastalarına ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinliklerle sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: