MSSM Başkanı Esen'den Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nalçacı'ya Ziyaret

Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) Dernek Başkanı Selim Esen ile üyeler, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı'yı makamında

Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) Dernek Başkanı Selim Esen ile üyeler, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Esen, sanata ve sanatçıya verdiği önemden dolayı Nalçacı'ya teşekkür ederek, "Sanat bir toplumun aynasıdır. Sayın Nalçacı, göreve geldiği günden beri bizlere destek vermeye devam ediyor" dedi.

Dernek olarak "Liselerarası Tiyatro Senaryosu Yarışması" yapacaklarını kaydeden Esen, yarışmayla ilgili destek ziyaretleri gerçekleştireceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Nalçacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sanatsız toplum olmaz. Kültür A.Ş. olarak fuarların yanı sıra sanatsal bütün etkinliklere destek vermeye çalışıyoruz. MSSM Derneği ise tiyatro alanında Malatya'ya ayrı bir renk kattı. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: