Mssm Derneği’nde Başkan Değişti

Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) Derneği, 2. kongresini yaparak, başkanlığa Selim Esen’i getirdi.MSSM Derneği’nin genel...

Malatya Sahne Sanatları Merkezi (MSSM) Derneği, 2. kongresini yaparak, başkanlığa Selim Esen’i getirdi.

MSSM Derneği’nin genel kurulunda konuşan eski başkan Ömer Konakçı, “Hep birlikte bizlere yakışır bir şekilde sorumluluğumuzu bilerek Malatya’mız için güzel çalışmalar yaptık ve bundan sonra yapmaya da devam edeceğiz. Bizi biz yapan hep yanımızda olan seyircilerimize de teşekkür etmeden geçemem. Bize 2 yılda 34 bin seyirciye ulaşmanın gururunu yaşattılar. Sağ olsunlar” dedi.

MSSM’nin yeni Başkanı Selim Esen ise, "Gerçekten takdire şayan işler yapıldı. Malatya’mızda hep ilklerin öncüsü olduk. Bu bilinçle aldığım bayrağı daha da yükseklere taşımak için hep birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Sanatın ve sanatçının yanında olmak gurur verici bir şey” ifadesini kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu arada MSSM’nin başkan yardımcılığına Mehmet Erkan Doğan, yönetim kurulu üyeliklerine ise Ömer Konakçı, Samet Güler ve Emine Onhan getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: