MŞÜ Rektörü İnanç'ın Kurban Bayramı Mesajı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İnanç, kutlama mesajında, Kurban Bayramı'nın, Müslümanlar için Allah'a yaklaşmak ve O'nun rızasını alma anlamında olduğunu belirtti.

Bayramın ülkeye, millete, İslam alemine ve tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını dileyen İnanç, şunları kaydetti:

"Hiçbir insanlık dramına kayıtsız, suskun ve sağır kalmadığını defalarca kanıtlamış bir medeniyetin mensupları olarak, çok daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Bu duygularla Hz. İbrahim'in adanmışlığının, Hz. İsmail'in teslimiyetinin simgesi olan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: