MŞÜ'de Dinler Arası Hoşgörü Uygulaması

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, "Kampüste İslam dini dışındaki diğer dinlere mensup olan kişilerin de ibadet

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, "Kampüste İslam dini dışındaki diğer dinlere mensup olan kişilerin de ibadet etmesi için mekan hazırlama projemiz bulunuyor" dedi.

İnanç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampüste yapılan çalışmalar kapsamında, diğer dinlere mensup olanların da serbestçe ibadet yapmasına olanak sağlayacaklarını söyledi.

"Öğrencimiz, personelimiz veya bir misafirimiz farklı dine mensup olabilir" diyen İnanç, "Vatandaşımız hangi dine mensup olursa olsun, ibadetini yapması için mekan hazırlama projemiz bulunuyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İnanç, yeni rektörlük binası hakkında da bilgiler verdi.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: