MŞÜ'de fidan dikme şenliği

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) kampüs alanında, fidan dikim şenliği düzenlendi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) kampüs alanında, fidan dikim şenliği düzenlendi.

MŞÜ kampüsünde gerçekleştirilen şenliğe, Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç, Rektör Başdanışmanı Doç. Dr. Murat Kayri, Özel Kalem Müdürü Ali Rıza Baycan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerle fidan diken Rektör İnanç, her öğrencinin bir dikili ağacının olması gerektiğini söyledi.

İnanç, üniversitedeki fiziksel yapılanmanın yaklaşık 2 yıldır devam ettiğini belirterek "Eylül 2011'de rektörlük binamızı kampüse taşımıştık. İnşallah eylül 2012'de kampüsü bir kompleks olarak açacağız. Fiziksel mekanların oluştuğu kampüs alanında, yeşil alana ihtiyaç var. Bugün fidanları dikmeye başladık" dedi.

Reklam
Reklam

Fidanların bir kısmını Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan temin ettiklerini belirten İnanç, fidanların 6 ilden Muş'a geldiğini ve yaklaşık 20 tür fidan diktiklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz