MTB Başkanı Özkasap, TOBB Borsalar Konseyi’ne Seçildi

MANİSA (AA) - Manisa Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap'ın, TOBB Borsalar Konseyi’ne seçildiği bildirildi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap'ın, TOBB Borsalar Konseyi’ne seçildiği bildirildi. MTB'den yapılan yazılı açıklamada, TOBB'un yapılan seçimlerinde MTB Yönetim Kurulu Başkanı Özkasap'ın TOBB Borsalar Konseyi’ne seçildiği, MTB Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Erdal Hekimci'nin de TOBB Borsalar Konseyi yedek üyeliğine seçildiği kaydedildi. Açıklamada Özkasap'ın seçim sonuçları ile ilgili şu ifadelerine yer verildi: "Genel Kurul’da şunu bir kez daha gördük ki, TOBB Türkiye'nin değişimini, dönüşümünü ve gündemini 81 vilayette en yakından izleyen ve etkileyen kesimlerinden birini teşkil ediyor. Bundan böyle Manisa ekonomisi ve Manisalı ticaret erbabının ihtiyaçları doğrultusundaki sorumluluklarımıza ek olarak, ülke ekonomisi ve ülkemizin özel sektörünün getirdiği sorumlulukların da üzerimizde olduğunu bilerek çalışacağız. Ticaret borsalarının yol haritalarının belirlenmesinde önemli kararların alınacağı bu konseyde bulunmanın ve Manisa’mızı temsil edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Bölgesel sorunlarımızı ve proje önerilerimizi gündeme getirmek öncelikli hedefim olacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: