Mtb’den Chp’ye Ziyaret

MALATYA (İHA) – Malatya Ticaret Borsası’nın (MTB) yeni yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ziyaret etti.Ziyarette...

MALATYA (İHA) – Malatya Ticaret Borsası’nın (MTB) yeni yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MTB Başkanı Gürsel Özbey, “Ticaret Borsası yeni yönetimi olarak, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret ediyoruz. Memleket meselelerini hep birlikte ortak payda ve akıl ile çözeceğimize inanıyorum. Malatya kayısının bazı sorunları var. Arkadaşlarımız zaten biliyor. Sorunları çözmek için gayret göstereceğiz. Şu anda hasat dönemindeyiz. İnşallah, Malatya’mıza, üreticilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçen yıl rekolte fazlalığı nedeniyle üretici sıkıntılar yaşadı. Bu yıl ise don ve dolu nedeniyle kayısıyı ve çiftçiyi zarar uğrattı. Mayıs ayında tespitler yapılıp, bu kapsamda destek konusunun belli olacağı söylenmişti. Ancak hasat mevsimi başladı. Üreticilere hasar ödemesi konusunda çiftçiye nasıl destek verileceği konusu puslu hava kendisini koruyor. Puslu havanın kaldırılıp, üreticiye destek verilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya’nın ve kayısının dahi iyi bir yere gelmesi için Malatya Ticaret Borsası’nın da etkin konuma ulaşmasını beklediklerini söyleyen Kiraz, kayısıya alan bazlı destek verilmesini de istediklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: