MTSO Başkan Adayı Erşan, Esnafın Sorunlarını Dinledi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına adaylığını açıklayan Muzaffer Erşan, Kasap Pazarı ve Kuyumcular...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına adaylığını açıklayan Muzaffer Erşan, Kasap Pazarı ve Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Erşan, "Ziyaretlerimize ilk önce esnaflarımızdan başlayalım istedik. Küçük esnaflarımızın çalışmaları ve ürettikleri katma değerler, ilimizin ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu anlamda esnaflarımız bizim için büyük önem arz ediyor. Dolayısıyla da esnaflarımızın sorunlarını ve bize ileteceklerini dinleyerek, ileride üreteceğimiz çözümlerin tabanını oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tüm sektörlerde girişimcilerin sorunlarına çözüm aramak için büyük gayret göstereceklerini belirten Erşan, “Binlerce insanın istihdamı ve ülke ekonomisinin gelişmesini günübirlik beklentilere, kısır çekişmelere kurban etmeyeceğiz. Tüm kesimlerin kendilerine yakın hissedeceği, kimsenin ötekileştirilmediği katılımcı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Üretimden pazarlamaya Malatyalı yatırımcılar için uygun bir ortam oluşması için büyük çaba harcayacağız.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz