MTSO Başkan Adayı Muzaffer Erşan: Değişim Için Aday Olduk

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı iş adamı Muzaffer Erşan, iş dünyasının değişim...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı iş adamı Muzaffer Erşan, iş dünyasının değişim talepleriyle aday olduklarını, somut ve gerçekleştirilebilir projelerle Malatya'yı hak ettiği yerlere getirmeye çalışacaklarını belirtti.

İş adamı Erşan, Malatya Ticaret Borsası (MTB) başkanlığına seçilen Gürsel Özbey’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Erşan, burada yaptığı konuşmada, 18 Mayıs’ta yapılması planlanan MTSO seçimleri için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Özverili bir ekiple ümit verici gelişmelerle sürecin başarılı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Erşan, şöyle devam etti: “Seçim çalışmaları gayet güzel gidiyor. Yapılan çalışmalar ümit verici, gelişmeler var. Donanımlı arkadaşlarımız planlı ve programlı bir şekilde çalışıyorlar. Bir önceki seçim tarihi çok yakındı. Seçim tarihinin yakın olmasından dolayı bir program yapamadık. Yani TSO seçimlerinin uzaması elimizi güçlendirdi. Daha önceki siyasi seçimlerde insanlar arasında gerginlik, kırgınlık, çekişme ve yakışmayan söylemler herkesi rahatsız ediyordu. Biz mevcut başkanımıza da söyledik. Kimsenin eksiğini, ayıbını ortaya çıkarmaya çalışmıyor, insanlara somut ve gerçekleştirilebilir projelerimizi, stratejilerimizi anlatıyoruz. Oda üyeleri ile hazırladığımız içi dolu projeler beğenilir ve göreve getirilirsek, odayı daha etkin çalışan, projeler üreten, istihdama katkı sunan bir yapıya kavuşturmayı düşünüyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, tüm üyeleri yönetime ortak ederek Malatya’yı daha ileriye taşımayı istiyoruz.”

Reklam
Reklam

İş dünyasının değişim istediğini vurgulayan Erşan, Malatya sanayicisi, esnafı ve şehir insanının MTSO’da değişim istediğini ifade etti. Erşan, "Değişim, ticaret hayatından manevi yaşantıya her alanda bir bereket vesilesi, yeni bir heyecan kazandırma aracı olmuştur. Odalar, gönüllülük esasına dayalı bir hizmet üretme mekanlarıdır. Maddi beklenti, şahsi menfaat elde etme yerleri değildir. Her insan seçimle göreve gelerek bilgisi karşılığında, samimiyetle, birikimini aktararak hizmet eder. Her değişim süreci yeni atılımlar getirir. İnsanların değişim talepleriyle oda seçimlerine aday olduk. İnşallah değerli üyelerin teveccüh göstermesiyle seçimi kazanmayı istiyoruz.” diye konuştu.

Malatya’nın, yatırımcı çekme ve müteşebbisleri ilde tutabilme konusunda sıkıntılar yaşadığını anlatan Erşan, şöyle devam etti: “Girişimcilere iyi imkanlar sağlanamadığı için sanayici, tüccar çekip Malatya’dan gidiyor. Siyasetçisinden sivil toplum örgütlerine, bu sıkıntıları çözme heyecanını hep canlı tutarak problemleri ortadan kaldırmak gerekiyor. Böylece, sanayi ve ticaret hayatının daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz. Yatırım için en iyi ortamı sağlamak, girişimcilere ileriyi daha net bir şekilde görebilecekleri bir ortam hazırlamak için son derece donanımlı, çözüme odaklı, özverili bir ekiple yola çıktık. Malatya’yı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Gürsel Özbey ise Malatya’yı daha ileriye taşımak için tüm çabayı göstereceklerini söyledi. Özbey, Muzaffer Erşan’a ise MTSO seçimlerinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: