MTSO'da Seçim

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyesi ve Meslek Komiteleri seçimlerinin, 7 bin 292 kişinin katılımıyla yapıldığı bildirildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Üyesi ve Meslek Komiteleri seçimlerinin, 7 bin 292 kişinin katılımıyla yapıldığı bildirildi.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, yaptığı yazılı açıklamada, iş dünyasının, demokrasinin tüm değerlerini göstererek, büyük bir dayanışma içerisinde seçimlere katıldığını belirtti.

Seçimler sonucu 81 kişinin meclis üyeliğine, 197 kişinin ise meslek komitesi üyeliğine getirildiğini ifade eden Aşut, şunları kaydetti:

"Seçimlerimiz 7 bin 292 kişinin katılımıyla yapıldı. İş dünyamız, mezhep veya siyaset gibi ayrılıklara mahkum etmek isteyenlere en güzel cevabı bu seçimle vermiştir. Ayrışma değil dayanışma kazanmıştır. İş dünyasını birbirine düşman muhalif gruplar olarak görmek ve bundan nemalanmak isteyenler hayal kırıklığına uğramıştır. Kişiler ve makamlar geçicidir ama hizmetler kalıcıdır. Bu anlamda, hangi görev veya hangi sıfat altında olursa olsun Mersin'e hizmet etme çabası içinde olan tüm dostlarımı, kardeşlerimi kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Basir Gülüm / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: