Muammer Güler’in Bakan Olması Mardin’de Sevinçle Karşılandı

Kabinede yapılan revizyon ardından İçişleri Bakanlığı'na Mardin Milletvekili Muammer Güler’in getirilmesi, ilde sevinçle karşılandı.Konu ile...

Kabinede yapılan revizyon ardından İçişleri Bakanlığı'na Mardin Milletvekili Muammer Güler’in getirilmesi, ilde sevinçle karşılandı.

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Mardin Kadim Şehir Dergisi Yayın Koordinatörü Yusuf Metin Yardımcı, kararın sürpriz olmadığını, daha önce de milletvekili seçilirken ondan bakanlık beklediklerini söyledi. Yardımcı, ”Muammer Güler'in, bürokraside zaten deneyimli bir kişiliği var. Bakan olması Mardin ve Türkiye açısından büyük bir şanstır. Terörün bitmesi açısından da büyük katkısı olacağına inanıyorum. Mardin halkı olarak büyük sevinç duyuyoruz. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Öğretmen Murat Bağış ise Muammer Güler'in milletvekili seçildiği günden beri, böyle bir bakanlık beklentisi içinde olduklarını belirterek, "Bu beklenti 2 yıl sonra gerçekleşti. Çok sevindik. Mardin'in Büyükşehir olması ardından Mardin milletvekilinin içişleri bakanı olması Mardin’deki sevinci ve coşkuyu artırdı.” diye ifade etti.

Mardin Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Fidan da Mardin’i kabinede bir bakanın temsil etmesinin halk adına memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Fidan, ”Tarihi kentimizin daha da gelişmesine vesile olacaktır. Mardinli bir bakanın olması bölgede barışın ve huzurun tesisi açısından çok önemlidir. Mardin halkına hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: