Muammer Güler'in kayın pederi vefat etti

Muammer Güler’in kayın pederi, Mardin eşrafından Ferit Cemal Pamukçu İstanbul’da tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Niğde, Kayseri, Gaziantep, Samsun ve İstanbul eski valisi, AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler’in kayın pederi, Mardin eşrafından Ferit Cemal Pamukçu İstanbul’da tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

78 yaşında yaşama gözlerini yuman Ferit Cemal Pamukçu’nun cenazesi yarın İstanbul Karaca Ahmet Mezarlığı'nda bulunan Şakirin Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Ferit Cemal Pamukçu’nun taziye kabulü ise İstanbul Ataşehir’de bulunan Marev’de yapılacak.

Reklam
Reklam

Altı çocuk babası olan Ferit Cemal Pamukçu, merhume Remziye Pamukçu ile evlenmiş ve bu evlilikten altı çocuk sahibi olmuştu. Toprak Mahsulleri Ofisi'nde uzun yıllar memur olarak görev yaparak buradan emekli olan Ferit Cemal Pamukçu, uzun süredir Marmara Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi görüyordu.