Muay Thai

Muay Thai Federasyonu tarafından Iğdır'da düzenlenen Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası'ndan 4 birincilik, 2 üçüncülük elde eden Keban Fırat Kültür Spor

Muay Thai Federasyonu tarafından Iğdır'da düzenlenen Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası'ndan 4 birincilik, 2 üçüncülük elde eden Keban Fırat Kültür Spor Kulübü sporcuları, Keban Kaymakamı Ahmet Arık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Muay Thai Doğu Anadolu Şampiyonası'nda birincilik elde eden Umut Miraç Fırat, Ceren Gireygün, Mehmet Demir, Yusuf Ünal Oruk ile üçüncü olan Yunus Emre Doğan ve Turgut Uluağaç ile Keban Fırat Kültür Spor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Fethi Oruç katıldı.

Keban Kaymakamı Ahmet Arık, ziyarette yaptığı konuşmada, altın ve 2 üçüncülük alan sporcuları ve hocalarını tebrik ettiğini belirterek, "İnşallah Antalya'nın Alanya ilçesindeki Türkiye elemesinde başarılı olur, ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edersiniz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Pir Hasan Doğan / Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz