Muayene olana dış fırçası ve macun hediye

Diş hekimi, vatandaşlara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak için muayene ettiği her hastaya ücretsiz diş fırçası...

Diş hekimi, vatandaşlara diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak için muayene ettiği her hastaya ücretsiz diş fırçası ve diş macunu hediye ediyor.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Diş Polikliniği'nde muayene olan hastalar güzel bir sürprizle karşılaşıyor. Muayene sonrası her hastaya diş macunu ve fırçası hediye ediliyor.

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili rahatsızlıkların çoğunun fırçalama ile önlenebilir olduğuna dikkat çeken Diş Hekimi Orhan Yılmaz, "Halkımıza diş fırçalama alışkanlığı kazandırabilmek için yetişkin ve çocuklara diş macunu ve diş fırçası dağıtıyoruz, ayrıca dişlerin nasıl fırçalanması gerektiğini anlatıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık müdürlüğü ve başhekimliğin katkılarıyla tedarik edilen diş fırçası ve macunların polikliniklerde muayene olan her hastaya hediye edildiğini belirten Yılmaz, “Ağız hijyeni bozuk olanların evine fırça, macun girmeyen kişilerin evine diş fırçası ve macun girecek, böylece bu alışkanlığı kazandıracağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz