Muaythai Federasyonu'nda Ümit Yıldız Aday

Muaythai Federasyonu'nun 5 Ekim’de yapılacak olan Federasyon Başkanlığı seçimi için mevcut Başkan Halil Durna ile...

Muaythai Federasyonu'nun 5 Ekim’de yapılacak olan Federasyon Başkanlığı seçimi için mevcut Başkan Halil Durna ile Muay Thai de eski milli sporcu, antrenör ve hakem Ümit Yıldız’ın yarışı kesinlik kazandı.

Muaythai Federasyona başkan adaylığı için müracaat eden Ümit Yıldız’ın adaylık başvurusunu mevcut Başkan Halil Durna kabul etti. 5 Ekim’de Ankara’da yapılacak olan başkanlık seçiminde 193 delegenin oy kullanması bekleniyor.

Ümit Yıldız Muay Thai Federasyonu'na adaylığın resmi müracaatının kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Muaythai dalının başarılı antrenör ve sporcuları ile yola çıktıklarını söyledi. Yıldız, yönetiminde Muaythai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Danışma Kurulu Başkanı K. Muzaffer Ilıcak, Muaythai Profosyonel Şube Sorumlusu As Başkanı Ercan Özhan, Muaythai dalının kurucuları teknik direktör Engin Kısa ve Genel Sekret Ömer Dağdelen ile bir çok başarılı antrenör ve sporcuların yönetime talip olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ümit Yıldız, Muaythai Federasyonu'nu başarılarla taçlandırmak istediğini ifade ederken, “Federasyonun içinden yetişmiş bir sporcu olarak camiamızın sorunlarını biliyorum ve çözümlerle bu yolda varım demek, sporcularımızın yetiştirilmesi, ülkemizde ve uluslar arası arenada laik olduğu seviyeye getirmek için adayım.” dedi.

Yıldız , milli takım sporcularının çok değerli olduğunu belirterek, “Amacımız bu spora emek verenlerin hak ettikleri seviyeye gelmesi için gerekli zemin etüdünün oluşturulması ve yeni sporcuların yetiştirilmesi. Kendimize güveniyoruz ve yıllardır emek verdiğimiz bu camiada bir çok başarının altına imza atmak üzere bu yola çıkıyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: