Mübadele Derneği’nden Demirtaş’a Ziyaret

Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı...

Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim kurulunun oldukça genç isimlerden oluştuğunu belirten Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç, "Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Herkesi kucaklayarak birlik ve beraberlik içinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmek istiyoruz" dedi.

Kaybolan bir takım değerlerimizi toparlamaya çalışan Mübadele Derneği'nin çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Demirtaş, "Hemşehri dernekleri örf, adet ve geleneklerin gelecek kuşaklara aktarılması adına önemli işler yapmakta. Doğduğu yerin kültürünü ve yaşamını canlı tutarken yaşadığı şehre de önemli katkı sağlayan birçok derneğimiz bulunmakta. Bu tür sivil örgütlenmeleri belediye olarak her zaman desteklemekteyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Demirtaş, ilerleyen zamanlarda kültür derneklerini tek bir çatı altında toplayacaklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Samsun Mübadele Derneği Başkanı Salih Meriç, Başkan Demirtaş’a sekiz ciltten oluşan “Balkanlardan Anadolu’ya” adlı kitap setini hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: