Mücahit Yanılmaz İHAL’yi Ziyaret Etti

Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit YANILMAZ Elazığ İmam Hatip Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Elazığ İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Ekrem CENGİZ ve Elazığ İmam Hatip Mezunları Derneği (ELİMDER) Başkanı Hüsamettin GÜL tarafından karşılanan YANILMAZ; Eğitim ve öğretimde başarılı bireyler yetiştiren bir kurumun mezunu olmaktan gurur duyduğunu belirterek;İmam Hatip Okullarının son dönemlerde büyük ivme kazandığını,eğitim sisteminde İmam Hatiplerin Türkiye’de başarılı işlere imza attığını söyledi.

İmam Hatip liselerinin geleceğinin parlak olduğunu ifade eden Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ:Manevi olarak bu eğitim kurumlarının her daim desteklenmesi gerektiğini anlattı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Ekrem CENGİZ ise bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek’;Elazığ İmam Hatip Anadolu Lisesininde her daim etkili ve başarılı bireyler yetiştirildiğini,Öğrencilerin bu kurumlarda manevi olarak eğitimler almasının hayırlı bir görev olduğunu anlatan CENGİZ;Amaç ve gayelerinin eğitim seviyesi yüksek bireylerin topluma kazandırmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Elazığ İmam Hatip Mezunları Derneği (ELİMDER) Başkanı Hüsamettin GÜL’de;İmam Hatip mezunları olarak birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunların giderilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Daha sonra Elazığ İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Mücahit YANILMAZ Elazığ’da ki eğitim kurumlarına ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Ajans23/ Büşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: