MUÇEV'in yeni tiyatro oyunu sahnelendi

Muş Gençliği Kültür Turizm ve Çevre Gönüllüleri Derneği (MUÇEV)’nin hazırladığı ‘Açık Oturum, Şanslı Baba ve...

Muş Gençliği Kültür Turizm ve Çevre Gönüllüleri Derneği (MUÇEV)’nin hazırladığı ‘Açık Oturum, Şanslı Baba ve Sevim Taşan’ isimli tiyatro oyununu sahneledi.
Kısa sürede yeniden canlanan Muş Şehir Tiyatrosu, sahne aldığı tiyatro oyunları ile izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Ceylan AVM'de sahnelenen ‘Açık Oturum, Şanslı Baba ve Sevim Taşan’ adlı oyun büyük beğeni topladı.
Muş Şehir Tiyatrosu, sahnelediği oyun ile izleyenleri memnun etti. Kısa süre içerisinde yeniden toplanan ve yeniden oyuncu seçmelerine giderek farklı simalarla tanışan Muş Şehir Tiyatrosu, Ceylan Eğlence Merkezi sinema salonunda sahnelediği oyun yoğun ilgi ile karşılandı. Oyuna; davet üzerine Muş Alparslan Üniversitesi öğretim üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

"BİZ DEVLET TİYATROSU DEĞİLİZ, GÖNÜLLÜYÜZ"
Tiyatro Yönetmeni Fırat Aykan, Muş Şehir Tiyatrosu'nun daha önce sahnelediği 'Turist Misafirlerimiz, Hemşireler Haftası, Maşo Evleniyor, Tatlım Tatlım, Kötü Şaka Oyunu, Ânizâzlâr Kasabası' ve 'Açık Oturum, Şanslı Baba ve Sevim Taşan' oyunlarına halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
Tiyatro Yönetmeni Fırat Aykan, devlet tiyatrosu olmadıklarını söyledi. Aykan, gönüllü olarak bir araya geldiklerini hatırlatarak, tiyatro sanatına devam edeceklerini ifade etti. Muş’ta tiyatroculuğu daha ileri safhalara götürme çabası içerisinde olduklarını açıklayan Muş Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Aykan, “Muş Şehir Tiyatrosu olarak sahnelediğimiz oyunlara halkımızın katılarak katkıda bulunmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu konuda asıl bizlere destek verip bizleri canlı kılan onlar. Bu konuda daha sonra sahneleyeceğimiz oyunları izleyeceklerine inanıyoruz. Bu konuda bir sıkıntımızın olmadığını da düşünüyoruz. Daha önce ilimizde çok aktif olan ve birçok oyun ile halkımızı buluşturan Muş Şehir Tiyatrosu yeniden canlanma yoluna gidip eskiye oranla daha kaliteli oyunlarla gelecektir. Oyuncu seçmeleri yapıldı ve yeni simalar oyunlara kazandırıldı. Özellikle Ceylan AVM'nin bizlere bu konuda katkı sunması her şeyden daha önemlidir. Oyunumuza ilgi gösterip gelen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz