Mucize kurtuluş

Samsun'da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çapan otomobilden fırlayan kadının mücizevi kurtuluşu kameraya yansıdı.

Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaza, Ankara-Samsun karayolu Havza şehir merkezi Memdühiye Mahallesi Terminal Kavşağı'nda meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen Mehmet Rıfat Bulut (45) yönetimindeki 05 EU 314 plakalı otomobile, İstanbul'dan Samsun'a gitmekte olan Musa Vural (23) idaresindeki 34 BL 975 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 34 BL 975 plakalı araç içerisinde arka koltukta oturan Seyhan Vural (22), yola fırladı. Kazada, Seyhan Vural ile birlikte sürücü Musa Vural ve Hatice Vural (46) ile diğer araç içerisinde bulunan Gülbin Bulut (42) ve Nabi Can Bulut (15) yaralandı.

Reklam
Reklam

Mucize kurtuluş | www.mynet.com/video

Yaralılar, 112 acil servis ambulansı tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan ve otomobilin ön camından yola fırlayan Seyhan Vural, 112 ambulans helikopter ile Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza anı ve kadının yola fırlaması bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniy saniye kaydedildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz