Mucur Kaymakam Vekili Mustafa Dinç İlçede İncelemelerde Bulundu

Mucur Kaymakam Vekili Mustafa Dinç, Babur ve Aksaklı köylerinde bakım ve onarımları yapılan su depolarında...

Mucur Kaymakam Vekili Mustafa Dinç, Babur ve Aksaklı köylerinde bakım ve onarımları yapılan su depolarında incelemelerde bulundu ve Hacı Ömer Sayın İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Mucur Kaymakamı Vekili Mustafa Dinç ilk olarak Babur ve Aksaklı köylerinde bakım ve onarımları yapılan su depolarında inceleme bulundu. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Akbülbül, Milli Eğitim Bakanlığı ile AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) arasında koordinatörlük yapan ve aynı zamanda AÇEV İç Anadolu Bölge Koordinatörü Emekli Edebiyat Öğretmeni Aysel Tatlı’nın anasınıfına yapmış olduğu yardımları yerinde görmek üzere Hacı Ömer Sayın İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

İlerleyen zamanlarda AÇEV Koordinatörü Aysel Tatlı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü ile AÇEV’in ‘Geleceğe İlkadım Projesi’ kapsamında İlçede Anasınıfı Öğrenci Annelerine seminer düzenleneceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: