Mudanya 4.barış Festivali Başlıyor

Mudanya Mütarekesi'nin 90.yıl dönümü kutlama programı kapsamında, 30 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında 'Mudanya Mütarekesi 4.Geleneksel...

Mudanya Mütarekesi'nin 90.yıl dönümü kutlama programı kapsamında, 30 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında 'Mudanya Mütarekesi 4.Geleneksel Barış Festivali' çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Mudanya Belediyesi'nin bu yıl 4.'üncüsünü düzenlediğe Geleneksel Barış Festivali, 30 Ağustos saat 20.30'da Mudanya İskele Meydanı'ndan festival alanı olan Mudanya Mütareke Müze Evi Meydanı'na kadar yapılacak olan Kortej Yürüyüşü ile başlıyor. Havai fişek ve lazer gösterileri ile renklendirilen festivalde, Türk Pop Müziği'nin yeni yüzü ve yeni starı Murat Dalkılıç saat 21.00'da sahne alacak.

Reklam
Reklam

Geleneksel Mudanya Belediyesi Barış Festivali'nin 2.'inci günü olan 31 Ağustos Cuma saat 21.00'da Mudanya Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Konseri saat 21.45'de Mudanya Belediyesi Güzelyalı Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi ve Saat 22.15'te Mudanya Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu konseri sahne alacak. Festivalin 3.'üncü günü olan 01 Eylül Cumartesi, Türk Pop Müziği'nin sevilen seslerinden Özgün saat 21.00'da Mudanyalılar ile buluşacak.

Mudanya Barış Festivali'nin son günü olan 02 Eylül Pazar saat 20.30'da havai fişek ve lazer gösterileri eşliğinde sahneye çıkacak olan Türk Pop Müziği'nin usta seslerinden Rafet El Roman konseriyle sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz