Mudanya Atatürk Ortaokulu'nda Mesleki Tanıtım Toplantıları

Atatürk Ortaokulu'nun "Her Hafta Bir Konuk" sloganı ile düzenlediği meslek tanıtımlarının bu haftaki toplantısına Kalite Derneği Başkan Yardımcısı makine yüksek

Atatürk Ortaokulu'nun "Her Hafta Bir Konuk" sloganı ile düzenlediği meslek tanıtımlarının bu haftaki toplantısına Kalite Derneği Başkan Yardımcısı makine yüksek mühendisi Feridun Baykara ve Marmara Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Eczacı Ali Yalçın katıldı.

Son sınıf öğrencilerine yönelik, "Her Hafta Bir Konuk" sloganı ile yola çıkan okul rehberlik servisi, farklı meslek gruplarından kişileri, kendi mesleklerini tanıtmak üzere okullarında konuk ediyor. Yapılan söyleşinin sonunda öğrencilere katılım sertifikası dağıtılıyor.

Reklam
Reklam

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Yiğitvar, "Bu tarz etkinliklerle öğrencilerin meslek edinme konusuna daha geniş açıdan bakmalarının sağlanması ve bireysel gelişimlerine uygun meslek seçimleri hedeflenmektedir" dedi.

Muhabir: Ömer Bilik / Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz