Mudanya Atatürk Ortaokulu’nun Matematikte Proje Başarısı

Ülke genelinde her yıl ortaokullar arasında yapılan 'Bu benim eserim' adlı proje tabanlı matematik yarışmasında...

Ülke genelinde her yıl ortaokullar arasında yapılan 'Bu benim eserim' adlı proje tabanlı matematik yarışmasında Mudanya Güzelyalı Atatürk Ortaokulu’na ait 3 proje, Bursa ilini temsil etmeye hak kazandı.

Okul müdürü Mustafa Yiğitvar, Eskişehir’de düzenlenecek bölge sergisinde Bursa’yı temsil edecek Mudanya Atatürk Ortaokulu öğrencileri Ezgin Engin, İlayda Bayraktar ve Cengizhan Altıntaş’ın matematik öğretmenleri Nihal Güngör rehberliğinde bir yılı aşkın süredir sıkı tempoyla çalıştığını belirtti. Geleceğin bilim adamlarının tespiti olarak nitelendirilen bu projeye Milli Eğitim Bakanlığı’nın da büyük destek verdiğini ifade eden Müdür Yiğitvar, bilimsel proje hazırlama kültürünün tabana yayılmasının hedeflendiğini, projede Eskişehir Bölge Sergisi’nin Türkiye finali öncesinde son aşama olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz