Mudanya Belediyesi TSE güvencesinde

Türk Standartları Enstitüsü, Mudanya Belediyesi ile imzaladığı protokolle Belediye hizmetlerinin kalitesini artırmayı planlıyor. A tipi...

Türk Standartları Enstitüsü, Mudanya Belediyesi ile imzaladığı protokolle Belediye hizmetlerinin kalitesini artırmayı planlıyor.

A tipi muayene kuruluşları arasında tek kamu kuruluşu olan TSE, Mudanya Belediyesi ile protokol imzalayarak belediye sınırları içinde bulunan tüm asansörlerin TSE tarafından yıllık kontrole tabi tutulmasını sağlayacak.

TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman Mudanya Belediyesi ile imzalanan protokolün bir ilk olduğunu belirterek, "Mudanya Belediyesi ile olan çalışmaların sürekli hale gelmesini istiyoruz. TSE olarak milli bir kuruluşuz. Bu sebeple Mudanya Belediyesi ile imzalamış olduğumuz protokolle ücretsiz hizmet vereceğiz. Mudanya halkı artık kontrol edilmiş kaliteli asansörleri rahatça kullanabilecek. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ise "TSE, mevcut düzende kaliteyi oluşturan ve her dönemde kalitesini ispat etmiş olan bir kurumdur. TSE, her alanda işbirliği yapılmasını gerektiren bir yapıya sahiptir. Mudanya halkı ve ülkem adına teşekkür ediyorum başarılı çalışmaların bizlerle ve bizden başka ekiplerle de devam etmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz