Mudanya Belediyesi'nden "Alo 544 5 444 Cenaze Hattı" Hizmeti

Mudanya Belediyesi 1 Ocak 2013 Salı gününden itibaren "Alo 544 5 444 Cenaze Hattı" hizmetini devreye sokacak.

Mudanya Belediyesi 1 Ocak 2013 Salı gününden itibaren "Alo 544 5 444 Cenaze Hattı" hizmetini devreye sokacak.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Alo 544 5 444 Cenaze Hattı"nın 7/24 halkın hizmetinde olacağını belirterek, cenaze sahibinin bu numarayı arayarak belediyeye haber vermelerinin yeterli olacağını belirtti.

"544 5 444" hattının defne kadar hiçbir ücret almadan hizmet vereceğini dile getiren Aktürk, "Mudanya halkımıza ücretsiz hizmetler vermeye 2013 yılında da devam edeceğiz. 1 Ocak 2013 tarihinde hizmete girecek olan ve Belediye olarak ilçemizde bir ilke daha imza atarak "Alo Cenaze Hattı"nı hizmete sokarken ücretsiz hizmetlerimizden biri olacak. Cenaze sahibi bu numarayı arayıp adres bırakacak. Belediye ekibimiz cenaze sahibinden hiçbir ücret talep etmeden cenazenin defin işlemlerini gerçekleştirecek" dedi.

Reklam
Reklam

Aktürk, cenaze hizmetiyle birlikte Mudanya'da ihtiyaç duyulan morg ve gasilhane yapımı içinde çalışmaların başladığını kaydetti.

Muhabir: Ömer Bilik / Doğukan Altınay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: