Mudanya Polis Gücü'nde Hentbolcuların Kupa Sevinci

Bursa’da 2012-2013 sezonunda minikler hentbol müsabakalarına iki takım halinde katılan Mudanya Polis Gücü Spor Kulübü...

Bursa’da 2012-2013 sezonunda minikler hentbol müsabakalarına iki takım halinde katılan Mudanya Polis Gücü Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımı, 10 maçın sonunda Bursa şampiyonu oldu.

Hüsamettin Güner ve Sümbül Peksert’in antrenörlüğünde müsabakalara hazırlanan minik sporcular kupa sevincini, ilçe protokolüne yaptıkları ziyaretlerle paylaştı. Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk’ü makamında ziyaret eden sporculara, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Tilki’nin yanı sıra Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Bağcı ve antrenörler de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Kulüp yönetimi olarak spor yapmak isteyen çocuklara desteklerin devam edeceğini belirten yöneticiler, amaçlarının çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve onları spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Bu sezon gençlerde, yıldızlarda, miniklerde katıldıkları her yaş grubunda kulüplerde Bursa ilini, il dışında temsil etme başarısı gösterdiklerini ifade eden yöneticiler, bu konuda kendilerini yalnız bırakmayan ve her fırsatta destekleyen başta Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan Tilki olmak üzere Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Türker’e, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Orhan Kaynar’a ve yerel basına teşekkür ettiler.

Minik sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Bağcı ise 24-30 Haziran tarihlerinde Alanya’da yapılacak Hentbol Şenliği Turnuvası’na katılma başarısı gösterdiklerini, bu sayede sporcuların hem tatil, hem de antrenman yapacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: