Mudanya "manolya Bahçesi" Gibi Oluyor

Bursa'nın sayfiye yerlerinden Mudanya ilçesinin girişine manolya ağaçları dikiliyor.

Bursa'nın sayfiye yerlerinden Mudanya ilçesinin girişine manolya ağaçları dikiliyor.

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Kartal Saldırış, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Güzelyalı sahiline aydınlatma direkleri dikme çalışmalarını yerinde inceledi. Şu ana kadar 55 adet elektrik direğinin dikildiğini söyleyen Saldırış, "Yaklaşan yaz sezonu için gerekli hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu sene de sahil şeridimizin eksikliklerini tamamlayıp vatandaşlarımızın rahatça gezecekleri bir duruma getireceğiz. Demirhane ve kapalı kazar yeri ile birlikte toplam 180 adet elektrik direği dikildi. Sahildeki tüm bankları da yenileyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ilçe girişinde sürdürdüğü manolya dikimini de denetleyen Saldırış, "Mudanya'mızın girişine 50 adet manolya ağacı dikiyoruz. Diplerine ise mevsim çiçekleri ekiyoruz. Güzelyalı kavşağı ile İDO Bursa yolu çıkışı arası manolyalar ve çiçekler ile güzel bir görünüme sahip olacak. Bursa'nın en güzel ilçesine, en güzel girişi yapmak için çalışıyoruz. Misafirlerimize manolya bahçeleriyle hoş geldin diyeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: