Mudanya Turizm Derneği’nde Yeni Dönem

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Turizm Kültürü Geliştirme Derneği'nin olağan kongresinde Denizhan Sezgin ve ekibi 3 yıllığına...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Turizm Kültürü Geliştirme Derneği'nin olağan kongresinde Denizhan Sezgin ve ekibi 3 yıllığına göreve getirildi.

Mudanya Kent Konseyi binasında yapılan kongreye Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı divan başkanlığı yaparken, kongreye 24 üyeden 14’ü katıldı. 2009 yılında kurulan derneğe kurucu üyelerinden Ömer Cinalioğlu üç yıl başkanlık yapmıştı. Faaliyet ve denetleme raporlarının okunması ve ibrasının ardından dilek ve temenniler kısmında bugüne kadar yapılan faaliyetler ve önümüzdeki 3 yıllık dönemde yapılması planlanan çalışmalar masaysa yatırıldı. Daha sonra tek liste halinde gidilen açık oylamalı seçimde bir ret oyuna karşı 13 oy alan Denizhan Sezgin’in listesi 3 yıllığına göreve getirildi.

Reklam
Reklam

Yeni yönetim kendi aralarında görev dağılımı da yaptı. Başkanlığa Denizhan Sezgin, başkan yardımcılıklarına Ersel Yelkenkaya, Hüseyin Esen, saymanlığa Ferruh Varanoğlu ve sekreterliğe Serkan Bilgiç getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz