Mudanya'da 57 Kişi Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Üyeliğinden Çıkarıldı

 Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mali genel kurulu toplantısında çeşitli nedenlerden dolayı 57 esnaf üyelikten çıkarıldı.

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mali genel kurulu toplantısında çeşitli nedenlerden dolayı 57 esnaf üyelikten çıkarıldı. Divan başkanlığını Yıldırım Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Özkarayurt'un yaptığı kongreye 713 kooperatif üyesinden 65'i katıldı. Toplantıda, 2013 yılı yönetim kurulu çalışma, denetim kurulu ve hesap raporlarının okunup oy birliğiyle kabul edildi. Yönetim ve denetim kurulları ibra edildikten sonra çeşitli nedenlerden 57 kişinin ortaklıktan çıkarılması kararlaştırıldı. 2014 yılı tahmini bütçenin okunup, müzakeresinin ardından, bütçe 617 bin lira olarak kabul edildi. Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Emir Ali Usta, kendisine ve yönetimine güvenen esnaflara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: