Mudanya'da CHP'li Kadınlar Bahara 'merhaba' Dedi

CHP Mudanya Kadın Kolları’nın düzenlediği “Bahara Merhaba” etkinliğinde çok sayıda partili bir araya geldi. Mudanya...

CHP Mudanya Kadın Kolları’nın düzenlediği “Bahara Merhaba” etkinliğinde çok sayıda partili bir araya geldi.

Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen’in ev sahipliğinde, Güzelyalı Düğün Salonu’nda gerçekleşen dayanışma eğlencesine İl Başkanı Metin Çelik, İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şahin ile Yıldırım Kadın Kolları Başkanı Aysel Polat, yönetimleriyle birlikte katıldı. Esen, etkinliği düzenlemedeki amaçlarının, ülkede yaşanan olumsuz havayı bir nebze olsun dağıtmak ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek, ülkenin kadınlara daha çok ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

CHP Mudanya İlçe Başkanı Rüştü Cozlan, kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, "İktidarın her türlü dayatmasına karşı kadınlar olmadan çağdaş demokratik Türkiye olamaz. Cumhuriyetin temel ilkelerini yaşatmak için birlikte mücadele edeceğiz. Kadınların emeğini her yerde görmek istiyoruz, CHP’li kadınlar Mudanya ve Bursa’nın her köşesinde fedakârca çalışıyor." dedi.

Kadınlar, bahar etkinliğini coşkulu bir şekilde kutlarken, İl Başkanı Metin Çelik ise partili kadınların Mudanya’daki dayanışmalarına, takdim ettiği karanfillerle ortak oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: