Mudanya'da Orta Refüjün Palmiyeleri Sahile Dikildi

 Mudanya - Bursa karayolunun 6 şeride çıkarılma çalışmaları nedeniyle daraltılan orta refüjde bulunan 60 adet palmiye ağacı, Güzelyalı sahiline dikildi.

Mudanya - Bursa karayolunun 6 şeride çıkarılma çalışmaları nedeniyle daraltılan orta refüjde bulunan 60 adet palmiye ağacı, Güzelyalı sahiline dikildi. Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğü’nün yine aynı güzergah üzerinde Güzelyalı çıkışından Mudanya istikametine dönüş yönündeki trafik ışıkları arasında yol genişletme çalışmasına başlaması nedeniyle, orta refüjde kalan 60 palmiye ve 200 sümbül ağacı, Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yerlerinden alarak Güzelyalı sahil şeridine dikilmeye başlandı. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, yaptığı açıklamada, "Ağaçları büyük bir titizlikle bulundukları yerden özel araçlarla sökerek Güzelyalı sahil şeridine dikimini gerçekleştirdik. Sökülen ağaçları bu şekilde değerlendirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: