Mudanya'da Yaz Okulu Sertifika Sevinci

Mudanya'da 2008 yılından beri faaliyet gösteren Polis Gücü Spor Kulübü'nün bu sene düzenlediği yaz okulunu başarı ile bitiren sporcuları sertifikalarını

Mudanya'da 2008 yılından beri faaliyet gösteren Polis Gücü Spor Kulübü'nün bu sene düzenlediği yaz okulunu başarı ile bitiren sporcuları sertifikalarını aldı.

Bu yıl 5'si düzenlenen Polis Gücü Yaz Okulu'nda yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde başarılı olan öğrenciler sertifikalarını düzenlenen tören ile protokol üyelerinden aldılar. Güzelyalı Otantik Gemi Otel'de düzenlenen törenine Mudanya Emniyet Müdürü Ercan Tilki, Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Öztekin, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman'ın yanı sıra Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Bağcı ile Güvenlik Hizmetleri Derneği Başkanı Ali Alkan ve sporcu veliler katıldı.

Reklam
Reklam

Polis Gücü Antrenörü Hüsamettin Güner, törende yaptığı konuşmada, Mudanya'da spor yapmak isteyen çocukları bir çatı altında toplamak ve karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde yetiştirmek olduğunu ifade ederek, sağlıklı, paylaşımcı, kendini ve toplumu kötü alışkanlıklardan koruyan bir nesil yetiştirmek istediklerinin altını çizdi.

Ayrıca, sertifika töreninde 2011 yılında Niğde'de yapılan milli takım kampına davet edilen Alihan Bayraktar, Ömür Pehlivan ve Türkay Kayıkçı'ya plaketle teşekkür edildi.

Antrenör Hüsamettin Güner başarılı üç sporcunun Ankara Büyükşehir Belediyespor'da hentbol yaşantılarına devam edeceğini belirtti.

Muhabir: Ömer Bilik/Tarık Üzgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: