Mudanya'daki "Çekirge-2" Operasyonu

Mudanya'da gerçekleştirilen "Çekirge-2" operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen sekiz zanlıdan biri tutuklandı.

Mudanya'da gerçekleştirilen "Çekirge-2" operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen sekiz zanlıdan biri tutuklandı.

Emniyet'teki işlemlerinin ardından "Suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak ve bu örgüte üye olmak, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak, silahla tehdit etmek, nitelikli dolandırıcılık, Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edilen M.Y.G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

C.B, M.C.B, K.Y.Z, M.A.Ö, M.B, N.B. ve A.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Mudanya'da düzenlenen operasyonda, internet ve gazetelerdeki ilanlar vasıtasıyla ulaştıkları ve satış işlemi sırasında dolandırdıkları kişilerin ev, otomobil ve arsalarını üzerlerine geçirdikleri iddiasıyla 8 kişi yakalanmıştı.

Muhabir: Ömer Bilik / Zafer Akpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz