Mudanyalı Hentbolcular Milli Takımda

Mudanya Polis Gücü Spor Kulübü’nde hentbol oynayan iki hentbolcu milli takımda ilk on sekize girmeyi...

Mudanya Polis Gücü Spor Kulübü’nde hentbol oynayan iki hentbolcu milli takımda ilk on sekize girmeyi başardı.

Polis Gücü Hentbol Takımının Türkiye Şampiyonasında ilk sekize girmesi üzerine milli takım gözlemcilerinin dikkatini çeken iki oyuncu, U14 Milli Takım kampına davet edildi. Alanya ilçesindeki on günlük kamp sonunda Ömür Pehlivan ve Türkay Kayıkçı U14 Milli Takımı 18 kişilik kadrosuna alındı.

Polis Gücü antrenörü Hüsamettin Güner, “Takım olarak her kamp döneminde çocuklarımızın milli takım alt yapısına davet edilmeleri bizleri gururlandırıyor. 2010 yılında Niğde ilinde yapılan U14 Milli Takım kampına 6 sporcumuz, 2011 yılında yapılan Ankara Elmadağ kampına 3 sporcumuz ve 2012 yılında yapılan kampa 2 sporcumuz alındı. Bu başarılarının karşılıksız kalmayarak, kulüplerden gelen en iyi teklifleri değerlendirip spor hayatlarına başka illerde ve kulüplerde devam etmeleri için kendilerine her türlü kolaylık sağlanacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: