Mudanyalı Zeytin Üreticilerinden Başköy Tesislerine Ziyaret

Marmarabirlik’e bağlı 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortağı olan bir grup üretici, kooperatif...

Marmarabirlik’e bağlı 150 Sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ortağı olan bir grup üretici, kooperatif başkanı Ali Yıldız eşliğinde Marmarabirlik’in Bursa Nilüfer'deki Başköy tesislerini ziyaret etti. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ile Mudanyalı başkanvekili Şevket Karagöz’ün ev sahipliğinde konuk edilen üreticiler, entegre tesislerinde incelemede bulunarak, yapılan yatırımları yerinde gördü. Ziyarette Marmarabirlik’in bugün geldiği noktaya ilişkin bilgiler veren Başkan Hidamet Asa, ortaklardan daha fazla ürün alabilmek için hem yurtiçinde, hem de yurtdışında daha fazla zeytin satmaya çalıştıklarını, bu nedenle pazarlamaya önem verdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Marmarabirlik’in üreticinin sigortası olduğunu, üreticinin de kooperatiflerine sahip çıkmaları gerektiğini söyleyen Başkanvekili Şevket Karagöz ise, Başköy’deki entegre tesislerimizi görmek isteyen üreticilerin, kooperatif yöneticileriyle birlikte gelerek tesisleri gezebileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: