Mudanya’nın Çocukları İzmir'i Kahkahaya Boğdu

Mudanya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Arka Mahalle Kumpanyası, İzmir'de düzenlenen Uluslararası Sokak Tiyatrosu...

Mudanya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Arka Mahalle Kumpanyası, İzmir'de düzenlenen Uluslararası Sokak Tiyatrosu Festivali’ne katıldı.

Uluslararası Sokak Tiyatrosu Festivali dahilinde Avrupa ve Türkiye'den 8 topluluk 16 farklı gösteri ile İzmirlilerle buluştu. 29 Ağustos-09 Eylül tarihleri arasında düzenlenen festivale Almanya, İtalya ve Fransa katılırken, Türkiye'yi temsil eden gruplar arasında Mudanya Arka Mahalle Kumpanyası da yer aldı. Mudanya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Arka Mahalle Kumpanyası'nın "Müsaadenle Şekspir" oyunu festivale katılanlardan tam not aldı. Ekibin performansı göz doldurdu.

Reklam
Reklam

Geleneksel Türk tiyatrosu motiflerinin özgün bir yorum ile harmanlandığı, Müsaadenle Şekspir oyununun yönetmenliğini yapan Mehmet Tamer Uyar, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve başkan yardımcısı Seçil Pınar İncecik ile organizasyonu yapan Günay Toprak'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: