Müdür, Atandığı Okulu Baştan Sona Yeniledi

Borlu İlköğretim Okulu müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Kanmaz, görevine çok hızlı başladı. İlk olarak okulu...

Borlu İlköğretim Okulu müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Kanmaz, görevine çok hızlı başladı. İlk olarak okulu boyatan Kanmaz, iki farklı binada hizmet veren kuruma iki yeni fotokopi makinası aldı, öğretmenler odası ve mefruşatlar yenilendi.

Yarıyıl tatili öncesi Borlu İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Kanmaz, öğretmenler ve öğrencileri tatildeyken boş durmayarak işe okulu boyatarak başladı. Daha sonra bir hayırseverin katkısı ile okulun eski ve çalışmaz fotokopi makinasını değiştirdi. Daha sonra öğretmenlerin ders aralarını geçirdiği ve derslere hazırlandığı öğretmen odasını yeni mefruşatlarla donatarak eğitimcilere layık bir duruma getirdi. Değişik yerlerde görev yaptıktan sonra memleketinde hizmet vermeye geldiğini belirten Müdür Kanmaz, okulun fiziki yapısınının yanı sıra eğitim başarısını da yükseltmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz