Müdür Bulut'un Engelliler Haftası Mesajı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Mersin İl Müdürü Selahattin Bulut, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Engelliler Haftası' dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mesajında Bulut, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi için ciddi çalışmalar yaptık. Mersinde bugün itibariyle büyük çoğunluğunu engelli ve yaşlı vatandaşlarımızdan 12 bin 280 kişi evde bakım hizmetinden faydalanmaktadır. Bu vatandaşlarımıza sadece Mersin'de ayda 8 milyon 819 bin 180 TL para ödenmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Engelli vatandaşlara sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu ifade eden Bulut, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak İl Müdürlüğümüzce devletimizin şefkat elinin daima yanlarında olduğunu bilmelerini istiyoruz. Engellilerimizin hak ettikleri saygı ve sevgiyi görmeleri, toplumsal hayata aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, için Bakanlığımız büyük çalışma ve çaba içindedir" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: