Müdür Esen Yazarlık Atölyesi'nde

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Yazarlık Atölyesi'nde öğrencileri ziyaret etti.Esen, Merkez Fatih Anadolu...

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Yazarlık Atölyesi'nde öğrencileri ziyaret etti.

Esen, Merkez Fatih Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören ve edebiyata ilgi duyan bir grup öğrencinin yazar olma yolunda ilk deneyimleri kazanacakları bir kulüp kurulması talebi ile oluşturulan Yazarlık Atölyesi'ni ziyaret etti.

Esen, "Yazarlık Atölyesi'nde, öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşları ile çeşitli konularda tartışmalar yaparak, beyin fırtınası şeklinde geçen münazaralarda ortaya atılan bilgi ve yorumlar ışığında şiir, makale, deneme gibi edebi türler yazıyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Esen, öğretmen öğrencilere desteklerinden dolayısıyla teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: