Müdür Geldi, Görevine Başladı Ve 'acil Eylem' Planı Hazırladı

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atanan Fatih Satıcı, görevine başladı.Yozgat Yerköy İlçe Gıda...

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atanan Fatih Satıcı, görevine başladı.

Yozgat Yerköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaparken, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atanan Fatih Satıcı, İl Müdür Vekili Seyfettin Baydar’dan görevi teslim alarak, çalışmalarına başladı.

Göksun Değirmendere İlkögretim Okulunda 1997 yılında öğretmen olarak memuriyet hayatına başlayan Fatih Satıcı, Nisan 2001 yılında Kayseri Tarım İl Müdürlüğü emrine atandı.

Reklam
Reklam

Sırasıyla Sarız İlçe Tarım Müdürü, Göksun İlçe Tarım Müdürü ve Yerköy İlçe Tarım Müdürü olarak görev yapan Satıcı, Kasım 2002 Nisan 2003 tarihleri arasında Kahramanmaraş Tarımsal Araştırma Enstitüsünde mühendis olarak görev yaptı. 19 Mayıs Üniversitesi Zıraat Fakültesi Toprak bölümü mezunu olup, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimi tamamlayan İl Müdürü Fatih Satıcı evli ve üç çocuk babası.

Fatih Satıcı, yaptığı açıklamada, Kütahya'nın verimli ve bereketli topraklara sahip olduğunu belirkterek, 'acil eylem' planı hazırladığını kaydetti.

Satıcı, hayvancılıktan tarıma, sebze ve meyve yetiştiriciliğinin de içinde bulunduğu planını, önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz