Müdür Şardağı`dan Sanayi Sitesine Ziyaret

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifine ziyaret gerçekleştirdi. Müdür Şardağı,...

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifine ziyaret gerçekleştirdi. Müdür Şardağı, ziyarette kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve yöneticilerle görüştü.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu`daki görevine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kişi ve kurumlara iade-i ziyaretler gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifini de ziyaret eden Müdür Şardağı, kooperatif başkanı Zeki Dobrucalı, başkan yardımcısı Yüksel Kocamanlar, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özçelik, Ayhan Mergen, Ali Ocak ve Ali Çimen tarafından karşılandı.

Reklam
Reklam

Çorlu`daki görevine başlamasının ardından yeni sanayi sitesi yöneticilerinin ziyaretine geldiğini bundan dolayı kendisinin de bir ziyaret gerçekleştirdiğini dile getiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı kooperatif başkanı Zeki Dobrucalı ve yöneticilerden yeni sanayi sitesinin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler aldı.

Çorlu’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Şardağı: “Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizde var olan sorunları çözeceğimize inanıyorum. Çorlu halkının güvenliği ve huzuru için tüm emniyet teşkilatımız ile birlikte çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve Yönetim Kurulu üyeleri de İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı’na teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: