Mudurnu Turizmi Masaya Yatırıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu tarafından Mudurnu turizmi masaya yatırıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu tarafından Mudurnu turizmi masaya yatırıldı.

AİBÜ Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Midilli tarafından organize edilen toplantıya, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Belediyesi Gönüllü Kültür Müdürü Kamuran Esen, Keyvanlar, Hacışakirler, Hacı Abdullahlar, Fuatbeyler, Yarışkaşı Konağı, Kilözü Değirmenyeri Dağ Evleri, Moderna Otel Dağevleri İşletme yetkilileri ile davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan Midilli, üniversite bünyesinde bulunan öğretim görevlileri ve öğrencilerin Mudurnu kültürünü ve yemeklerini tanıması için çalıştıklarını söyledi.

Mudurnu tanıtımının iyi yapılması gerektiğini vurgulayan Midilli, bunun için herkesin çalışması gerektiğini ifade etti.

Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: