Müesseseler arası basketbol turnuvasında heyecan sürüyor

Müesseseler arası basketbol turnuvasında heyecan sürüyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol İl...

Müesseseler arası basketbol turnuvasında heyecan sürüyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol İl Temsilciliği tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan müesseseler arası basketbol turnuvasında heyecan devam ediyor. Eski bir basketbolcu olan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran da turnuvada yer alarak takımına katkıda bulundu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Müesseseler arası basketbol turnuvasında Teknopel takımında yer alarak oyuna skor anlamında büyük katkı sağladı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Federasyonu İl Temsilciliğinin her sene düzenlediği basketbol turnuvasında 6 takım kıyasıya mücadelesini sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Bu hafta sonu gerçekleştirilen karşılaşmalarda Eğilmez Kuyumculuk IR Emniyet ve Güvenlik AŞ’Yİ 29-21 skorla yenerek iddiasını sürdürdü. Turnuvanın genç takımlarından olan Radyo 81 ise Standart Profil basketbol takımını 44-36 yenmeyi başardı.

Hafta sonunun son maçında ise Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın da oynadığı Teknopel mühendislik baştan sona heyecanla geçen Erdi Yapı mücadelesinden 43-57 gibi skorla ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz